Vážení zákazníci, 1.5. a 8.5. ctíme květnové svátky a máme zavřeno. V ostatní dny Vám zboží budeme expedovat jako obvykle - s radostí a rychle :-)

Klip k uchycení dlažby - vrchní

Kód: P021000420
211,75 Kč / ks 175 Kč bez DPH
Skladem (>100 ks)
Možnosti doručení

Klip k uchycení dlažby vrchní. Pro sílu dlažby 2 cm. Materiál nerez.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Klipy k uchycení dlažby jsou navrženy tak, aby se snadno vyřešil častý problém, tj. jak uzavřít terasu po obvodu, když po obvodu není stěna, popř. atika. Realizace soklu pomocí klipů pro uchycení dlažby je inovativní, elegantní a snadné. Systém se skládá z horních a spodních klipů, do kterých je vložena na míru uříznutá část dlažby. Vhodné pouze pro dlažbu o síle 2cm. Neslouží jako schodišťový systém. Neslouží jako zábrana proti pádu dlažby z neukončených ploch (teras, balkónů, aj.). Cena za kus.

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství
Hmotnost: 0.043 kg
Materiál: nerezová ocel

Instruktážní video - jak na klipy k uchycení svislé dlažby

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Představujeme Vám italskou společnost ETERNO IVICA s.r.l., jejíž jsme výhradním zástupcem v České republice. 

Tato společnost z italské Padovy vyrábí především terče a výškově stavitelné terasové podložky (PEDESTAL), výrobky pro kanalizaci a drenáž (MONDIAL) a doplňky pro hydroizolační systémy (ETERNO). Nástupem roku 2016 společnost ETERNO IVICA investovala do svého rozvoje a rozšířila své aktivity o výrobu produktů z oblasti akustiky. Součástí této divize je i řada výrobků PHONOLOOK, která se na náš trh dostává v roce 2018 a tím okruh svých aktivit rozšiřuje i naše společnost ITADECO s.r.o..

Logo ETERNO IVICA

Zastupujeme značky

informace pro vás

Vybrat PPL Parcelshop