Vážení zákazníci, přejeme Vám veselé Velikonoce, expedovat zboží budeme tento týden naposledy ve čtvrtek 28.3. a následně příští týden v úterý 2.4.

Doplňky, které Vám ulehčí práci

V našem sortimentu najdete pár vychytávek, které Vám pomohou usnadnit pokládku nové terasy a značně tento proces urychlit a zefektivnit.

Asi nejpoužívanějším doplňkem je regulační klíč. Pomůže Vám s regulací výšky i na hotové pokládce (při hmotnosti dlažby do 25 kg/ks). Klíč je primárně určen pro spáru 4 mm, ale při vyjmutí jedné dlaždice jej lze využít u pokládky s menší spárou. Upozornění – klíč nelze v žádném případě použít u podložek BASIC.

Pokud máte problém s vyjmutím dlaždic u již realizované pokládky, tak Vám doporučujeme zkusit jednu z novinek pro tento rok – ocelový zvedák dlažby. Jeho velikou výhodou je to, že jej lze použít na spáry 2, 3 a 4 mm. Přesný postup pro práci se zvedákem najdete v instruktážních videích.

Pro snadnější manipulaci se samotnou dlažbou a jejím přenosem na jiné místo Vám velice dobře mohou posloužit kleště na dlažbu nebo vakuový držák dlažby. Kleště na dlažbu obejmou ze stran dlažbu a Vy jí můžete přemístit. Vakuový držák se díky vytvořeného podtlaku přisaje k dlažbě a unese až 100 kg – ale pozor, lze požít pouze na keramickou dlažbu!

 Kleště na dlažbu 300-500Kleště na dlažbu 600x600Vakuový držák dlažby

Zastupujeme značky

informace pro vás

Vybrat PPL Parcelshop