Vážení zákazníci, 1.5. a 8.5. ctíme květnové svátky a máme zavřeno. V ostatní dny Vám zboží budeme expedovat jako obvykle - s radostí a rychle :-)

Hledáte terasové podložky pod dlažbu nebo dřevěnou terasu?

Objevte možnosti podložek pro venkovní terasy řady NEW MAXI

Nezakryté terasy a dlažby na zahradě, například okolo bazénu, jsou po celý rok vystaveny rozmarům počasí. Proto je více než vhodné pod ně použít terasové podložky, které zajistí odvětrávání a dobré vysychání a v neposlední řadě jednoduchou instalaci či demontáž.

Nejprodávanějším typem podložek pod dlažbu a terasy na českém trhu jsou terče řady NEW MAXI. Tyto výškově stavitelné podložky s otočnou hlavou vynikají svým zpracováním, pevností, nosností přes 1 200 kg a jejich součástí je také unikátní antivibrační guma.

Řada podložek NEW MAXI nabízí výškovou stavitelnost v milimetrovém rozsahu 25 – 935 mm. Pomocí unikátního regulačního klíče je dokonce možné nastavit výšku podložek už na hotové podlaze.

Terasové podložky nabízejí řadu výhod

Prostor mezi podlahou a hydroizolačním povrchem zajišťuje neustálou cirkulaci vzduchu, což zlepšuje hydroizolační stabilitu, napomáhá tepelné izolaci a chrání povrch před nepříznivými účinky UV záření. Malá spára mezi jednotlivými deskami také umožňuje rychlý odtok vody.

Navíc můžete prostor mezi podlahou a hydroizolační membránou použít pro vedení trubek a jiného zařízení. Přitom je zachován snadný přístup pro případné servisní opravy.

Jak na pokládku?

Podkladní vrstva musí být čistá, nedrolivá a stabilní, s maximálním sklonem do 3 %. Plocha musí být ohraničena ze všech stran pevným okrajem. Instalaci je možné provádět na jakoukoliv hydroizolační vrstvu.

Terasové podložky rozmístěte na připravený povrch ve vzdálenosti, který určuje rozměr dlažby. Na podložkách v blízkosti atiky nebo stěny odřízněte rovnoběžně se zdí dvě dilatační křidélka, na podložkách v rohu všechna. Zároveň na podložkách u stěny odřízněte čtvrtinu základny, v rohu dvě čtvrtiny. Následně položte a vyrovnejte dlažbu. Pomocí regulačního klíče můžete následně provést dorovnání. Pak rozmístěte další podložky a pokračujte v pokládce. Realizovanou plochu průběžně kontrolujte a dorovnávejte.

Zastupujeme značky

informace pro vás

Vybrat PPL Parcelshop