Nechte se inspirovat do nové terasové sezóny

Dnes jsme si pro vás připravili malou ukázku teras, které mohly být díky našemu sortimentu podložek a terčů realizovány. Možná pro vás budou následující snímky inspirací do nadcházející terasové sezóny :-).

 

Terasa studentských kolejí ČVUT v Praze Bubenči

Na realizaci byla použita řada New Maxi v rozmezí od 25 mm do 390 mm. Na obrázku č.6 jsou využity i prodlužovací nástavce PNM. Užitá spára 4 mm. Celková realizovaná plocha cca 600 m2.

 

Terasy bytových domů v Praze

U této akce realizační firma využila podložky pro rošt z řady Basic wood, a to od výšky 27 mm do 200 mm. Na hlavy terčů byly namontovány hliníkové profily, na které se ukotví terasová prkna.

 

Terasa rodinného domu

Zde byly použity podložky z řady New Maxi spolu se spádovými podložkami, které vám pomohou vyrovnat sklon až 2%. Spára 4 mm (můžete požádat i o 2 nebo 3 mm spáru).

 

Oprava kláštera v Nové Pace

I zde jsou použity podložky Basic, převážně podložka na dlažbu SB4 s výškou 70-120 mm. Opět spára 4 mm (u této produktové řady nelze spáru zaměnit za 2 nebo 3 mm). Vzhledem k velikosti a křehkosti dlažby (materiál pískovec, 80x80 mm) bylo nutné použít i středovou podložku.

 

Přejeme Vám mnoho úspěšně realizovaných projektů a teras v roce 2023.

Zastupujeme značky

informace pro vás

Vybrat PPL Parcelshop